wilujeung sumping ka urang

Urang nawiskeun PRODUKTIF KAYU BEST

Wuxi Maxwell Téhnologi Automation Co, Ltd téh diinvestasikeun USD sajuta dolar. Kami lokasina di wuxi Zon Industri Téhnologi wuxi. Kami utamina milu kosmetik, ubar, kadaharan, industri kimia, sareng ngahijikeun pamekaran, manufaktur sareng penjualan babarengan.

(Produk utama kami; mesin vakum emulsifying, mesin ngeusian, mesin labél, réaktor baja stainless, mixers planét, penghancur, tekanan cairan hidraulik, jsb)

Wuxi mangrupikeun kota anu geulis, caket sareng kota Shanghai - kota panggedéna China. Maka cocog pikeun ngirim barang ka dunya tina port shanghai. 

  • About us

produk panas

About us

MACINE MULIS VACUUM

Éta mangrupikeun mesin anu gampang, payus sareng éfisién.

ANJEUN
HENTEU +
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
About us

FUTUS AUTO PLASTIK TUBE FILL AND SEAL MACHINE

Urang nganalisis pengedap, tabung nyepeng sareng mékanisme ngeusian tabung anu aya sareng mesin nutup.

ANJEUN
HENTEU +
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
About us

MIXER RANCANGAN DOUBLE

Sacara umum ngiringan bubuk konkrit, stasiun percampuran beton, sareng konkrit pompa sareng mesin konstruksi.

ANJEUN
HENTEU +
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • Maxwell Industry ngahasilkeun alat perantara farmasi

    Kedokteran mangrupikeun zat atanapi persiapan pencegahan, pangobatan atanapi diagnosis panyakit manusa sareng ingon sato. Dina sumber sumber, ubar tiasa kabagi kana ubar alami sareng sintétis. Kedokteran ogé tiasa nyegah panyakit, ngubaran panyakit, ngirangan nyeri, ningkatkeun kasehatan ...

  • Pigunan

    Pewarna, biasa nganggo warna serat atanapi bahan sanésna, dibagi janten dua rupa - pewarna alam sareng pewarna sintétis, kalebet pewarna réaktif, pewarna vat, pewarna walirang, pewarna phthalocyanine, pewarna oksidasi, pewarna kondensasi, nyebarkeun pewarna, dyes asam jsb. mangrupikeun bahan bubuk ...