produk

Mesin Pembuangan Detergent

Katerangan Singkat:

Panyebaran kacepetan luhur umumna dianggo dina widang produk kimia sapopoé ngabubarkeun bahan atah sareng cair, anu sesah ngabubarkeun sapertos AES, AESA LSA nalika produksi cair anu tiasa ngahemat konsumsi energi sareng ngeureunkeun produksi na sareng ngalangkungan periode produksi.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    Panyebaran kacepetan luhur umumna dianggo dina widang produk kimia sapopoé ngabubarkeun bahan atah sareng cair, anu sesah ngabubarkeun sapertos AES, AESA LSA nalika produksi cair anu tiasa ngahemat konsumsi energi sareng ngeureunkeun produksi na sareng ngalangkungan periode produksi.

    Lamaran 

    Shampoo, lotion, cuci, cuci tangan, sanitizer leungeun   

    Pitur

    Main ngadopsi alat undur-unduran anu teu nyéépkeun nyababkeun kaayaan lemah sareng kaayaan highviscosity kirang gelembung hawa bakal kabentuk pikeun ngahasilkeun produk cuci cair.
    Bérés produkna tiasa dipiceun ku Disc-klep atanapi cocog kanggo sadaya produk cuci cair.
     
    Pergaulan témbok sadayana ngeusian ngadopsi konverter frékuénsi pikeun nyaluyukeun laju, ku kituna produk kualitas luhur prosés anu béda-béda dumasar kana sarat palanggan.
     
    Homogenizer laju-laju anu tiasa sacara kuat nyampur bahan atah sareng cairan anu padet sareng gancang tiasa ngaleyurkeun seueur bahan indissoluble sapertos AES, AESA, LSA, dll.
     
    Awak panci dihasupan ku diimpor tilu lapisan stainless steel.t.t tangki awak sareng pipa ngukut eunteung, anu pinuh nungtut kana syarat GMP

    Numutkeun kana syarat customer, bak panci tiasa ngamaénkeun sareng bahan pemanasan ku cara pemanasan uap sareng pemanasan listrik kanggo ngaleupaskeun, ngaleupaskeun langsung atanapi ku pompa transfer.

     

    Model

    Épéktip

    Daya sareng laju listrik

    Kakuatan sareng laju homogen

    Kakuatan pemanasan

    Kamampuhan

    KW

    R / MIN

    KW

    R / MIN

    Pamanasan listrik

    Pamanasan uap

    YXG-50

    50

    0,75

    0-65

     3

    3600

    6 KW

    Konservasi énergi pemanasan uap sareng perlindungan lingkungan, dipilih dumasar kana kabutuhan

    YXG-100

    100

    1,5

    0-65

    1,5 

    3600

    12 KW

    YXG-150

    150

    1,5

    0-65

    1,5 

    3600

    12 KW

    YXG-200

    200

    1,5

    0-65

    3600

    18 KW

    YXG-300

    300

    1,5

    0-65

    3600

    18 KW

    YXG-500

    500

    2.2

    0-65

    3600

    27 KW

    YXG-1000

    1000

    4

    0-65

    7.5 

    3600

    36 KW

    YXG-1500

    1500

    4

    0-65

    11 

    3600

    45 KW

    YXG2000

    2000

    5.5

    0-65

    11 

    3600

    pemanasan uap

    YXG-3000

    3000

    7.5

    0-55

    15 

    3600

    YXG-5000

    5000

    11

    0-55

    22 

    3600

    Parameter pikeun rujukan SAHA, sadaya mesinna tiasa disaluyukeun sasuai.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HUBUNGAN