produk

5 / 10L Lab Vacuum Emulsifying Mixe

Katerangan Singkat:

VEM-10L Lab Vacuum Emulsifying Mixer dilakukeun ku Wuxi maxwell Automation Technology Co, Ltd. Éta desain khusus pikeun laboratorium kosmétik, farmasi, pamakean kimia sapopoé, kadaharan, industri kimia, desain mesin kami dumasar kana téknis ti Jerman sareng Itali, mesin kami gampang dioperasi, gampang kanggo diropéa, hargana wajar, sadaya bagian nganggo merek anu kasohor di Cina atanapi di dunya.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Pambuka:

    VEM-10L Lab Vacuum Emulsifying Mixer dilakukeun ku Wuxi maxwell Automation Technology Co, Ltd. Éta desain khusus pikeun laboratorium kosmétik, farmasi, pamakean kimia sapopoé, kadaharan, industri kimia, desain mesin kami dumasar kana téknis ti Jerman sareng Itali, mesin kami gampang dioperasi, gampang kanggo diropéa, hargana wajar, sadaya bagian nganggo merek anu kasohor di Cina atanapi di dunya.

    11
    55

    VEM-10L vacuum emulsifying mixer loba dipaké pikeun produk di handap ieu:

    Kosmétik: krim wajah, krim tangan, krim pelindung, eyelash ka krim, gel rambut, losyen, sampo mandi, ngagoskeun kuku, kondisioner rambut dll.
    Industri farmasi: salep, sirop, nutrisi, produk bio, témpél farmasi dll.
    Industri pakean sapopoé: odol, cuci, sapatu ngagosok, sabun, seungit jsb.
    Industri pangan: saos, jam, coklat, mentega, protéin sayuran, protéin sato dll.
    Industri kimia: Lukisan, pigmen, pewarna, cét, tukang cucuk dll.

    Proses Gawe:

    Laboratorium Vacuum Emulsifying Campur

    VEM-10L Laboratorium Vakum Emulsifying Campuran 
    Pasang bahanna kana tangki fase minyak tank tank sareng fase cai tangki, saatos dipanaskeun & dicampur dina tangki cai sareng tank minyak, éta tiasa digambar bahan janten tank emulsifying ku pompa vakum. Ngadaptarkeun panerat tengah & panerapan Teflon dina emulsifying tank anu nyapu résidu dina témbi tank supados bahan-bahanna dihapus janten antarmuka anu anyar. Teras bahan-bahanna bakal dipotong, dikomprés sareng dilipetkeun ku bilah kanggo aduk, campur sareng jalan ka homogenizer. Ku jalan motong, kuat sareng arus ngagugulung tina kabayang ngagésér-laju sareng kasus motong tetep, bahan-bahanna dipotong dina interstisi tina stator sareng rotor sareng kéngingkeun partikel 6nm-2um langsung. Kusabab tank emulsifying damel di handapeun kaayaan vakum, gelembung anu ngahasilkeun dina prosés nyampur dicandak dina waktosna.

    Parameter teknis:

    33
    44

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami