Tentang Kami

Tentang Kami

Tentang Kami

2

Wuxi Maxwell Téhnologi Automation Co, Ltd téh dilaburkan USD sajuta sajuta. Kami lokasina di wuxi Zon Industri Téhnologi wuxi. Kami utamina milu kosmetik, ubar, kadaharan, industri kimia, sareng ngahijikeun pamekaran, manufaktur sareng penjualan babarengan.

(Produk utama kami; mesin vakum emulsifying, mesin ngeusian, mesin labél, réaktor baja stainless, mixers planét, penghancur, tekanan cairan hidraulik, jsb)

Wuxi mangrupikeun kota anu geulis, caket sareng kota Shanghai - kota panggedéna China. Maka cocog pikeun ngirim barang ka dunya tina port shanghai. 

Perusahaan kami damel langkung ti 80 pagawé, seueur staf anu gaduh pangalaman langkung ti 15 taun dina widang ieu. Ngalangkungan upaya sadayana staf urang, kami parantos janten produsén anu ageung sertifikasi ISO9001: 2000. Perusahaan parantos nyobian ningkatkeun kualitas produk sareng ngenalkeun peralatan téknologi tinggi ti Jerman. Kamampuhan produksi taunan ayeuna urang nyaéta 800+ sét mesin.

Mesin kami parantos diekspor ka Indonesia, Singapura, Perancis, Jerman, Libya, Afrika Selatan, Australia, Amérika Serikat, Kanada, Ékuador, Venezuela, Brazil, Rusia sareng nagara-nagara sanés.

Pausahaan urang ngajanjikeun "harga wajar, produk kualitas luhur sareng jasa saatos dodolan anu saé" sapertos kami. Kami ngarepkeun kolaborasi sareng langkung seueur konsumén pikeun silih pangwangunan sareng kauntungan. Kami ngabagéakeun kontak klien sareng kunjungan anjeun ka pabrik kami.

1

Sertipikat