produk

Mesin Pangeusian Aerosol

Katerangan Singkat:

Mesin ngeusian aerosol ieu diwangun ku mesin ngeusian cair, mesin anjing laut, mesin pengeusian propellant (kalebet pompa booster) sareng platform kerja, sareng tiasa janten padamelan tunggal. Sagala karya interaksi mesin, tiasa disaluyukeun.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Fitur:

    Mesin ngeusian aerosol ieu diwangun ku mesin ngeusian cair, mesin anjing laut, mesin pengeusian propellant (kalebet pompa booster) sareng platform kerja, sareng tiasa janten padamelan tunggal. Sagala karya interaksi mesin, tiasa disaluyukeun.

    Mesin ngeusian bahan cocog pikeun sagala rupa jinis cair, éta ngagaduhan fungsi sedutan mandiri anu hadé ku prinsip piston, sareng éta ogé tiasa ngeusian cairan ku kalenturan sareng konsentrasi anu tangtu (sapertos cat semprot, sérbét polyurethane busa pikeun bahan hideung sareng bodas);

    Mesin sealing otomatis semi sareng kualitas dipercaya, sareng gampang dipasang, segel silinder langkung ageung, tekanan gas 0.25-0.3-1.5MPa nalika sumberna ogé tiasa disegel; mesin ngeusian semi-otomatis utamana dianggo pikeun propellant

    Dina ngeusian (c butana, Freon, dimétil éter sareng 134a, jsb) henteu korosi tiasa dicair. Anjing laut utama diimpor. Dilarapkeun kana sagala jinis katup keusikan aerosol. Pompa booster kalayan kapasitas booster dua arah anu ageung. Janten ngeusian gancang, pas. 

    Operasi:

    Mesin kalayan pedal suku leutik, operasi sederhana. Hiji pagawé ngan ukur tiasa ngalengkepan sakabeh proses produksi (inténsitas tanaga gawé bareng produsén rumah tangga sanésna ku operator mesin sealing otomatis otomatis). Éta mangrupikeun pilihan pikeun produsén aerosol.

    Rarancang mesin ieu, sadaya klep pneumatik dianggo kana katup pneumatik standar nasional, sareng sadaya desain kabuka, gampang diganti, gampang mésér. 

    Anggo

    Baris produksi parantos réa dianggo dina dahareun, ubar, kasehatan, otomotif, lingkungan, seuneu sareng kosmetik produk bungkusan aerosol, sapertos: mousse, semprot rambut, freshener hawa, inséktisida, disinféktan, agén pamadamilan seuneu, pembersih karburetor, cét. Sinyal busa poliuretana pikeun bahan hideung bodas ....

    Alat anu dianggo seueur di pabrik jumlah leutik sareng produsén sedeng.

    Parameter teknis:

    Pikeun klep: 1 "(25.4 mm)

    Eusi eusi volume (ml): 2050,100,200,400,600,750

    Eusi konektor input: 20 mm diaméter stainless steel konektor konoda

    Tombol dieusian kujur (ml): 2050,100,200,400,600

    Konektor input lonjong: M22 * 1.5 Anti-untu (sapertos standar 15KG, 50KG bénsil bensin petrol cair)

    Keusian katepatan: ± 1%

    Tekanan propellant: 1.5Mpa (15KG)

    Léngsér Aerosol pikeun jangkungna (mm): 70-330, 70-500

    Pikeun aerosol tiasa diaméter Diameter (mm) :: φ35 ka φ65

    Tekanan damel (MPa): 0.5-1.5

    Konsumén Hawa Maksimal (m3 / mnt): 1

    Kapasitas produksi (kaléng / jam): 100 ml unggal tank ngeusian itungan propellant cair, 1200 kaléng / jam

    Ukuran ukuranana sareng beurat (2): 1000 mm * 590 mm * 1560 mm, 190 kg; 440 mm * 340 mm * 825 mm, 40 kg

    22
    111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HUBUNGAN