produk

BTL-450 + BM-500Semi-Otomatis L Jenis Mesin Pembungkusan Mesin

Katerangan Singkat:

Cocog pikeun produk listrik, hardwares, sofwares, kadaharan, produk percetakan, pangobatan, papan lantai, keramik jsb.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Mangpaat:

    Cocog pikeun produk listrik, hardwares, sofwares, kadaharan, produk percetakan, pangobatan, papan lantai, keramik jsb.

    1

    Ciri Ciri:

    Suhu 1.High sareng caket L bar péso kedap, tindakan kedap tanpa ngaroko sareng dibakar. Bagian disegel rapih sareng beresih.

    2. Panutup Teflon dina péso kedap.

    3. Saatos tindakan disegel, produk bungkusan lebet dina torowongan anu ngaleutikan otomatis ku sabuk conveyor.

    4. Beubeur conveyor disaluyukeun dina jangkungna ku roda leungeun.

    5. Éléktromagnét ganda ngadamel tekanan anu langkung kuat.

    6. Lapisan pilem laras nganggo alat jarum, nya éta tiasa cocog pilem ukuran anu béda, max 550mm.

    Péso 7.Sealing gaduh alat panyalindungan panas dina. 

    Parameter Téknis Utama:

    Model BTL-450 BM-500
    Ukuran Packing Max (L + H) ≤500mm (W + H) ≤400mm (H) ≤200mm (L) 700 × (W) 450 × (H) 250mm
    Ukuran Panyegel Max (L) 550 × (W) 450mm (L) 1200 × (W) 500 × (H) 300mm
    Kacepetan Paket 8001200 bungkus / jam 3050 bungkus / mnt
    Pasokan Listrik & Daya 220V / 50Hz 1.2kw 380V / 50Hz 12kw
    Tekanan Udara 6kg / cm3 /
    Beurat 125kg / 135kg 220kg
    Diménsi Sakabéh (L) 1550 × (W) 750 × (H) 1050mm (L) 1350 × (W) 750 × (H) 1500mm 

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami