produk

Mill Colloid

Katerangan Singkat:

Produk seri JM gaduh desain kompak, penampilan saé, sealing anu saé, pagelaran anu stabil, gampil dioperasi sareng ngajaga sareng nandakeun efisiensi anu luhur pikeun cocog sareng bahan anu saé.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Pambuka

    Pabrik kolojér séri JM mangrupikeun pepelakan mikro-bahan tina bahan baseuh. Jinis struktural tina mesin nyaéta panaratas di rumah tangga, anu gaduh ciri-ciri alat canggih, kinerja dipercaya, operasi gampang, operasi saimbang, bising leutik, pangropéa gampang, pencegahan korosi, aplikasi lega, sareng varieti lengkep. Spésifikasi teknis utami parantos ngahontal tingkat canggih ti produk anu sami di bumi atanapi di luar negeri.

    Produk seri JM gaduh desain kompak, penampilan saé, sealing anu saé, pagelaran anu stabil, gampang beroperasi sareng ngajaga sareng gaduh efisiensi anu luhur anu cocog pikeun peralatan pikeun ngadeteksi material.Except pikeun hal khusus motor sareng sababaraha bagian, bagian sanésna , anu nyambungkeun bahan-bahan nganggo beusi baja anu kuat. Ngalaksanakeun perlakuan pemanasan nguatkeun pikeun pivotal dinamis sareng refiner Disc statik ku sabab ngagaduhan sipat anti-érosi sareng anti-ngagem anu hadé sareng mastikeun bahan olahan non-polusi, bersih sareng murni. 

    Lamaran

    Industri ngolah kadaharan: jus, jam, kacang, kacang, krim, inuman, cilaka 

    susu, endog konéng, és-krim, jsb.

     Industri kimia prihatin pikeun produk pikeun dianggo sapopoé: lisah, kualitas cai, 

    bubuk krim kosmétik tingkat luhur; sapatu sapatu, témpél huntu, sabun, beberesih 

    cuci, sari mandi. aspal, sanyawa semén, jsb. 

    Industri kimia: pelumas pelumas, cét, agén pewarna, dikasahkeun 

    Industri séjén: industri palastik, industri farmasi, industri tékstil, industri konstruksi sareng industri dagang. 

    11

    Spésifikasi

    Jenis JML50 JML80 JML100 JML120 JML140 JMF80 JMF100 JMF140
    adu ngagiling (μm) 2 2 2 2 2 2 2 2
    Saluyukeun (mm) 1-0.01 1-0.01 1-0.01 1-0.01 1-0.01 1-0.01 1-0.01 1-0.01
    Kamampuh (t / h) 0.01-0.2 0,3-1 05-2 0,7-3 1-4 0,3-1 0,5-2 1-4
    Motor Kakuatan (KW) 1.1 3 5.5 7.5 11 3 5.5 11

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HUBUNGAN