produk

Mesin ngeusian lem

Katerangan Singkat:

Mesin ieu mangrupikeun mesin témpél énggal pikeun pabrik pelekat, anu dianggo utama pikeun botol plastik plastik packing.Ia ngagunakeun stasion tabung 16 pikeun pindah sareng teras damel sadayana damel nalika pindah.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Ngenalkeun

    Mesin ieu mangrupikeun mesin témpél énggal pikeun pabrik pelekat, anu dianggo utama pikeun botol plastik plastik packing.Ia ngagunakeun stasion tabung 16 pikeun pindah sareng teras damel sadayana damel nalika pindah.

    Anggo

    Éta utamina pikeun produk cair, sapertos 502glue, lem instan, napel cyanoacrylatelem) ,napel anaérob (lem)awak-lem lem UVgel elém pelekat uv)

    Minyak haseup, minyak roko, haseup cair

    Fungsi mesin

    Botol-feed (manual / otomatis), ngeusian, capping (manual / otomatis), topi cap, nyorong kaluar -bottle

    Prinsip kerja

    Nalika ngadopsi alat nyeuseup alat-alat nyeuseup bahan sareng ngeusian garansi dampak éléktromagnétisme pikeun disk-topi, tiasa ngasurkeun topi cap kana hoyong kénging gelar.This ngadopsi kontrol kacepetan variabel, poto listrik kontrol, cicing dieusikan nalika minuhan tabung, upami henteu aya tabung henteu ngeusian .Ménin nerapkeun kana cai 502 lem.

    Mesin ieu henteu ngan ukur parabot anu paling cocog tina perdagangan hasil tina produksi napel tapi ogé cocog pisan dina aspék sapertos ubar, kosmétik, kondilasi, bahan bantu, iklan anu direndam kacang-kacangan.

    Parameter teknis

    Barang

      Ngaran parameter

    1

    Voltaseu 220V±10% 50-60Hz

    2

    Kamampuhan Gawé 30-60PCS / Min) VFDSaluyukeun)

    3

     Ngeusian Jilid 0.5-20g (sareng langkung 20g)

    4

     Kasalahan Ngeusian 99%

    5

    Perséntasi Cap Skru 99%

    6

     Botol Diameter 15-50mm

    7

     Tube_cup 16只 (PCS)

    8

     Kakuatan 1.1Kw

    9

     Ukuranna 1000×600×1700

    10

     Beurat 400Kg

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HUBUNGAN