produk

Campuran nyukur Tinggi

Katerangan Singkat:

Éta dianggo pikeun homogenizing sareng emulsifying krim kalayan jarak tengah sareng rendah viskositas sareng cocog pikeun kalolobaan bahan. Stator sareng rotor khusus ngahirupkeun motong, panggilingan, nganiaya sareng ngagalura sahingga nyemukeun cai sareng minyak, teras diaméter granit ngahontal status stabil (1-2um)


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    JR gambar séhat homogenizer geser luhur:

    11

    Éta dianggo pikeun homogenizing sareng emulsifying krim kalayan jarak tengah sareng rendah viskositas sareng cocog pikeun kalolobaan bahan. Stator sareng rotor khusus ngahirupkeun motong, panggilingan, nganiaya sareng ngagalura sahingga nyemukeun cai sareng minyak, teras diaméter granit ngahontal status stabil (1-2um)

    Énergi: sagala jinis témpél batré, témpél bahan (batré litium, batré kromium nikel, batré hidrida logam nikel, sél suluh, batré listrik, sareng sajabana);

    alat éléktronik, témpél pérésin, slurry keramik, bahan magnét, tinta gel silika, pelekat éléktronik, plastik PVC, lem pot éléktronik, pelatén lebur panas, sagala jinis bubuk logam mulia, buburan;

    kimias: Rupa-rupa sealant, napel, silikon sealant, sealant polysulfide, struktur insinyur kaca segelas, sealant waterproof, sealant, napel anaérob, lem batu, kapang plastik, jsb). (krim) produk lilin, karét sintétis, résin sintétik, sagala rupa bahan bubuk, pigmén keramik;

    farmasi: sagala jinis salep lemes, gél polimér (pasang médis, dingin, pasang gancang antifebrile murangkalih), tongkat és, panon, huntu;

    kosmétik, produk kimia sapopoé: krim, lipstik, lotion, gél, topéng raray, mascara, yayasan, ngagosok kuku, odol, sabun.

    kadaharan: sagala jinis tempel, témpél nyampur, bumbu, jam, sirop coklat.

    JR sérias ageung nyukur homogenizer kapasitas:

    Type

    Panjangna batang

    KW

    rpm

    Kamampuhan L

    JR-90

    355

    1,5

    2800-2900

    5 ~ 50

    JR-100

    650

    2.2

    50 ~ 100

    JR-120

    750

    4

    100 ~ 300

    JR-130

    900

    5.5

    200-500

    JR-140

    900

    7.5

    200 ~ 800

    JR-160

    1050

    11

    300 ~ 1000

    JR-180

    1200

    18.5

    500 ~ 1500

    JR-200

    1200

    22

    1400-1500

    800 ~ 2000

    JR-220

    1355

    30

    1000 ~ 3000

    JR-240

    1395

    37

    1500 ~ 5000

     

     订货 须知

    *表 中 流量 范围 是 指 介质 为 "水" 时 测定 的 数据。
    *如 介质 粘度 或 稠度 较高 , 建议 与 管线 式 高 剪切 均质 乳化 机 配合 使用。
    *如有 高温 、 高压 易燃 、 易爆 、 腐蚀性 等 工 况 , 必须 明确 提供 相关 准确 的 参数 , 以便 选型。。          

    * 产品 在 不 影响 基本 结构 及 性能 的 改进 时 , 恕不 另行 通知。 (2009 版本)

    Prosés produksi séri JR:

    22
    33
    44

    JR séri ukuran ageung nyukur ageung:

    T

    D

    D1

    P

    L

    M

    JR-90

    80

    140

    200

    355

    165

    JR-100

    88

    145

    200

    650

    165

    JR-120

    120

    180

    250

    750

    215

    JR-140

    140

    210

    300

    900

    265

    JR-160

    160

    230

    350

    1050

    300

    JR-180

    180

    260

    350

    1200

    300

    JR-200

    200

    270

    350

    1200

    300

    JR-220

    240

    320

    400

    1355

    350

    JR-240

    260

    340

    400

    1395

    350


    L: panjang. Anu tiasa ngahasilkeun numutkeun paménta pelanggan.

    77

    Metode Intall:

    A. Gantungan rak, tiasa di luhur sareng ka handap ku alat hidrolik manual

    55
    66

    B. Tipe tetep: pasang di luhur tank

    88

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami