Warta

Warta

  • Maxwell Industry produced pharmaceutical intermediates equipment

    Maxwell Industry ngahasilkeun alat perantara farmasi

    Kedokteran mangrupikeun zat atanapi persiapan pencegahan, pangobatan atanapi diagnosis panyakit manusa sareng ingon sato. Dina sumber sumber, ubar tiasa kabagi kana ubar alami sareng sintétis. Kedokteran ogé tiasa nyegah panyakit, ngubaran panyakit, ngirangan nyeri, ningkatkeun kasehatan ...
    Maca deui
  • Pigment

    Pigunan

    Pewarna, biasa nganggo warna serat atanapi bahan sanésna, dibagi janten dua rupa - pewarna alam sareng pewarna sintétis, kalebet pewarna réaktif, pewarna vat, pewarna walirang, pewarna phthalocyanine, pewarna oksidasi, pewarna kondensasi, nyebarkeun pewarna, dyes asam jsb. mangrupikeun bahan bubuk ...
    Maca deui
  • Cosmetic Classification

    Klasifikasi Kosmétik

    Kosmétik: bahan anu dianggo pikeun awak manusa pikeun ngémutan, ngajaga, atanapi ngarobih penampilan jalma, atanapi bahan pikeun ngabersihan, ngalelep, ngusap, ngoreksi atanapi ngajagaan kulit, rambut, kuku, panon, atanapi waos. Klasifikasi Kosmétik; Digolongkeun ku épék: Kosmétik utamana kabagi dina ...
    Maca deui
  • Printing ink categories

    Nyitak tinta kategori

    Nyitak mangsi mangrupikeun bahan penting anu dianggo pikeun nyitak, sareng nampilkeun pola sareng téks dina substrat ku nyitak. Inci diwangun ku komponén utama sareng komponén bantu. Ngalangkungan campur sareng ngulang deui muter, éta bakal ngahasilkeun kalenturan. Éta kalebet ...
    Maca deui
  • Adhesive

    Lekat

    Pelekat: Jinis-jinis zat, alami atanapi sintétik , organik atanapi henteu organik, anu ngahubungkeun dua atanapi langkung bagian atanapi bahan babarengan ngaliwatan antar muka sareng kohesi antarmuka. Ogé katelah lem. Pondokna, nya éta pikeun ngayakeun bahan terpaku bareng ngalangkungan beungkeutan ef ...
    Maca deui
  • "TEKNOLOGI Ngadamel" TEKNOLOGI KAJALUAN ANTEKTURAN 9th TO GERMANY: 1- 5 Désémber 2019

    Dina kaayaan ékonomi ayeuna ieu, organisasi manufaktur kedah mikirkeun hal-hal anu penting sapertos ngartos sareng ngadopsi téknologi industri anu diropéa, langkung kolaborasi / kagiatan usaha sama sareng perusahaan-perusahaan sanés pikeun damel modél bisnis anyar, jadwal cara anyar organisasi ...
    Maca deui