wartos

Lekat

Pelekat: Jinis-jinis zat, alami atanapi sintétisorganik atanapi henteu anorganik, anu ngahubungkeun dua atanapi langkung bagian atanapi bahan babarengan nganggo antarmuka sareng kohesion antarmuka. Ogé katelah lem. Pondokna, nya éta pikeun ngayakeun bahan-bahan nu dipasang dina ngalangkungan pangaruh beungkeutan. "Pelekat" nyaéta istilah standar umum, diantarana lem, lopet, lem mucilage, témpelkeun lem, jsb.

Pelekat diwangun ti bahan beungkeutan (ogé katelah bahan caket), agén penyembuhan, agén toughening, cair, pangisi, modifier sareng saterasna. A range of adhesive diklasifikasikeun dumasar kana standar anu béda saperti kieu:

zhu

Numutkeun sipat kimia tina bahan lengket tina elém, éta tiasa dibagi kana elém anorganik sareng elém organik. Natrium silikat, semén, gipsum mangrupakeun elém anorganik. The napel gaduh bahan polimér salaku bahan caket nyaéta napel organik;

Numutkeun kana kaayaan fisik napel, napel tiasa dibagi janten, cair, padet sareng témpél napel. Campuran padet ngagaduhan tipeu bubuk sareng jinis pilem ipis, sareng elém cair tiasa dipisahkeun kana jinis solusi cai, jinis solusi organik, jinis émosi berair sareng média sanés jinis beueus jsb

Numutkeun kana sumber napel, éta tiasa dibagi kana karét alami sareng karét sintétis. Karét alami, aspal, rosin, gelatin, selulosa sareng aci pati napel alami. Sedengkeun rupa-rupa elém anu dilakukeun ku métode polimérisasina nyaéta elém sintétis.

Campuran organik umum, numutkeun struktur molekular, éta tiasa dibagi kana résin thermoplastic, résin thermosetting, elém karét jsb.

Numutkeun kana aplikasi elém, éta tiasa dibagi kana pelekat sénsitip tekanan, pelekat ulang baseuh, elém garing garing, ngalambatkeun elém jsb.

Numutkeun kana suhu aplikasi pelekat, éta tiasa dibagi janten suhu tinggi, tahan suhu rendah sareng suhu kamar nganggo elém; Sareng numutkeun suhu pengawetan na, éta tiasa dibagi kana jinis pengawetan suhu normal, jinis pengawetan suhu sedeng, suhu pelekat pengawetan suhu tinggi.

Numutkeun kana industri aplikasi, elém anu umumna kabagi kana konstruksi sipil, kertas sareng pepelakan, mobil, kapal terbang sareng kapal, éléktronik sareng listrik ogé elém kaséhatan sareng kaséhatan.

Numutkeun komposisi kimia pelekat, éta tiasa dipérang kana sababaraha jinis spésif anu spesifik, sapertos elém résin epoksi, elém polyurethane, poli (vinyl adétate adesif jsb.

Kapasitas: lem potting, pelateh cair panas, sealant, lateks bodas, napel anaérob, pelekat keras, pelekat sénsitip, poliuretana, résin epoksi, silikon organik, lem conductive, napel sagala, poliamida pelekat, lem plastik plastik, gam osmotic, lem tahan cai, lem fireproof, lem photosensitive, ngawangun lem khusus, lem plastik khusus surya, alat éléktronik, lem khusus mobil, karét dua kali, lem silikon, jsb

Maxwell Industry ngagaduhan sajarah panjang nyayogikeun alat tinta percetakan, sareng parantos nyayogikeun alat sareng proyék turnkey pikeun sajumlah perusahaan tinta percetakan terkenal. Kami gaduh pangalaman anu beunghar dina produksi napel sareng ngawasa téknologi bubuk sareng sistem dahar otomatis cair, sistem warna témpél, sistem ngeusian otomatis sareng sistem kontrol otomatis. Dina waktos anu sami, urang ogé ngagaduhan terobosan anu luar biasa dina widang pacampur. Nepi ka ayeuna kami parantos ngembangkeun seueur mesin penggiling anyar anu sacara signifikan ningkatkeun fineness sareng efisiensi. Kami nyayogikeun sanés ngan ukur alat, tapi ogé sadayana pangiriman pabrik, jasa desain rékayasa, perbaikan pabrik, pangembangan produksi, jasa konsultasi manajemén proyék, jasa desain skéma pikeun méréskeun kasusah dina nyitak produksi tinta sacara lengkep.

Peralatan Utama sareng Perkenalan Fungsi

Dadu-aci Campuran: Cocog sareng kentel viskositas rendah sareng sedeng (kalenturan kurang. Di handap 100000 cps), gaduh jinis butter-and-disperser, jangkar jinis-sareng-disperser jsb; Vakum, pemanasan, pendinginan, kondensasi sareng sajabana mangrupikeun fungsi pilihan

Campur Tiga-batang: Cocog pikeun kentel sedeng-jarak (viskositas kurang. Di handap 300000 cps), gaduh jinis butter-and-disperser, anchor type-and-disperser and anchor type-and-disperser-and-paddle type jsb; Vakum, pemanasan, pendinginan, kondensasi sareng sajabana mangrupikeun fungsi pilihan.

Planét Campur: Cocog pikeun produk anu nganggo elém anu luhur, sedeng sareng rendah (viskositas maksimal dugi ka 5 juta cps). Béda agitator (jinis ngawelah, jinis cakar, jinis pigura, jinis pulas, sareng sajabana) dirancang pikeun bahan anu gaduh kalenturan béda. Sareng tootasi cakrikna sayogi upami diperyogikeun. Vakum, pemanasan, pendinginan, kondensasi sareng sajabana mangrupikeun fungsi pilihan.

Spésifikasi lengkep kaasup lab sareng produksi pikeun nyumponan rupa-rupa sarat produksi produksi.

Mesin Tonjolan: Khusus dianggo pikeun elém lemes kalayan cair. Sareng desain tekanan ekstrusi béda sakumaha per viskositasna kana bahan, max. bisa nepi ka 300T ngaleupaskeun bahan lengkep tanpa résidu. Struktur ngangkat tank up teras bahan ngaleupaskeun pilihan pikeun ngagampangkeun koordinasi sareng prosés salajengna, contona, ngeusian sistem.

Mesin ngeusian kanggo bahan viskositas tinggi: Spésifikasi bungkusan kisaran ti 0,5 Kg dugi ka 50 Kg, cocog pikeun wadah anu béda kalayan spésifikasi anu dilakukeun tina bahan anu béda kaasup semi-otomatis sareng jinis otomatis. Éta ogé tiasa ngaropéa.

Reaksi Kettle: Tekanan normal atanapi kapal pressurized pikeun walirang, nitrasi, hidrogenasi, alkilasi, polimérisasi, prosés kondensasi; Éta diwangun ku awak ketel, panutup ceret, jaket, agitator, alat nyetir, alat pengedap aci, bantalan (jinis ngadukung taneuh atanapi jinis lug platform) sareng bagian-bagian sanés. Sealing aci sealing, metode pendingin / pemanasan sareng metode nyampur tiasa ngaropéa. ;

Powder and Liquid Delivery Systems: pneumatic conveying powder (pressure pressure, negative pressure, dense phase, éncér phase), mékanis conveyor (spiral, belts, ember, jeung sajabana); tekanan positip cair sareng tekanan négatip panyambung, ngompa.

Bubuk, Sistem Panawaran Cair: kalebet "metode paningkatan", "metode panyebaran", "padika volume" sareng metode batching anu sanés.


Waktos kirim: Jun-19-2020