wartos

Klasifikasi Kosmétik

Kosmétik: bahan anu dianggo pikeun awak manusa pikeun ngémutan, ngajaga, atanapi ngarobih penampilan jalma, atanapi bahan pikeun ngabersihan, ngalelep, ngusap, ngoreksi atanapi ngajagaan kulit, rambut, kuku, panon, atanapi waos.

Klasifikasi Kosmétik;

Digolésikeun ku pangaruh: Kosmétik utamina kabagi kana jinis bersih, jinis perawatan kulit, jinis dasar, jinis kaéndahan sareng jinis kuratif.;

Klasifikasi ku aplikasi: Kosmétika utamana diwangun ku kosmetik kulit, kosmetik rambut, kosmétik kageulisan, jsb.;

zhu3

Klasifikasi ku bentuk dosis: Kosmétik utamana dibagi kana bentuk cairan, emulsi, krim, jinis bubuk, jinis blok, sareng jinis minyak, jsb.;

Maxwell Industry nengetan panalungtikan sareng pamekaran kaamanan sareng kosmétik séhat anu nyayogikeun peralatan terampil sareng jasa kontrak kanggo industri aditif dahareun, produk tunduh kana syarat GMP. Rupa-rupa jenis minyak luhur kelas luhur, krim, emulsi, jsb.

Maxwell Industry ngagaduhan sajarah anu panjang pikeun ngahasilkeun peralatan kosmetik sareng parantos nyayogikeun peralatan sareng jasa kasohor pikeun seueur parabot anu kasohor sareng perusahaan manufaktur kosmetik anu nonjol. Kami nyayogikeun jasa kaluaran kaluaran pabrik, desain rékayasa, pamulihan sareng pabrik, konsultasi manajemén proyék, desain proyék jsb ..;

Peralatan Utama sareng Perkenalan Fungsi

Blender:; Dipaké sacara lega pikeun nyampur bubuk sareng bubuk, bubuk dicampur sareng jumlah cair leutik. Pikeun ngecas cair, Industri Maxwell parantos ngararancang metode nyemprot ukur tiasa ningkatkeun tingkatkeun campur kode sareng kasederhanaan; Campur anu gaduh spésifikasi lengkep tina jinis laboratorium ka jinis produksi, jinis nangtung atanapi jinis horisontal pikeun pilihan anjeun. Anjeun tiasa milih mesin anu paling cocog numutkeun prosés produksi sareng sipat material (density, bolong, sareng sajabana).

Nyukur Emulsifier:dispersi, homogen, emulsification, refinement aditif dahareun, numutkeun éta, dibagi jadi dua jinis: jinis tumpak sareng jinis inline; Emulifier Batch tiasa ngarobih janten jinis tank sareng koordinat sareng jinis agitator anu béda pikeun ngawujudkeun hiji mesin anu gaduh seueur fungsi. Emulsifier anu nyukur tiasa didamel dina sababaraha cara sapertos vakumis, panaskeun numutkeun sarat prosés.

Campur Multi-fungsional: mendesain rupa-rupa jinis agitator (Disperser, Emulsifier, mixer, blender etc ..) numutkeun kana prosés produksi sareng harta bahan. Vacuumizing sareng pemanasan jsb tiasa disaluyukeun.;

Mesin ngeusian: numutkeun kuantitas keusikan, jinis wadahna ngeusian (topi cap, tutup nutup, jsb), laju ngeusian, akurasi keusikan, urang ngarancang mesin ngeusian ku spésifikasi sareng jinis anu béda; kalawan kamungkinan tinggi pikeun kustomisasi.

Meningkatkeun produksi barisan anu lengkep: barisan produksi kosmetik diwangun ku ketel émosi homogen (ngangkat tutup, nyondongkeun awak kettle), baki fase cai, tank fase minyak, dual-mixer sareng scraper, sistem vakum, listrik listrik atanapi sistem uap pemanasan suhu uap. kendali listrik dll .. Ieu mangrupikeun peralatan khusus pikeun produksi krim kelas tinggi, salep ubar, émosiion jsb.


Waktos kirim: Jun-19-2020