wartos

"TEKNOLOGI Ngadamel" TEKNOLOGI KAJALUAN ANTEKTURAN 9th TO GERMANY: 1- 5 Désémber 2019

Dina kaayaan ékonomi ayeuna ieu, organisasi manufaktur kedah mikirkeun kana aspék penting sapertos ngartos sareng ngadopsi téknologi industri anu diénggalan, langkung kolaborasi / kagiatan usaha sareng Joint bareng sareng perusahaan-perusahaan sanés pikeun damel modél bisnis anyar, ngajadwalkeun cara anyar pangatur produksi sacara global, ngamekarkeun kaahlian tenaga kerja jsb anu ngabantosan pikeun ngamangpaatkeun pasar kamekaran luhur. Cara maju pikeun perusahaan manufaktur di China kedah mastikeun kaunggulan dina sadaya kagiatanana. Pikeun ngartos téknologi manufaktur anu diropéa sareng prakték manufaktur pangsaéna di unit produksi sareng prosés usaha, Maxwell ngadamel misi diajar ka Jerman ti 1st ka 5th Désémber 2019 di Cologne, Jérman. Ieu Misi pangajaran ka-9 dina séri ieu dikelola ku maxwell. Wisata ieu sareng kunjungan ka seueur perusahaan Jérman bakal ngajalajah konsép panganyarna dina téknologi produksi sareng solusi manajemén operasi bisnis anu tiasa ngabantosan produsén ngahontal kaunggulan.

Ulikan Misi Pokus

  1. Ngartos téknologi manufaktur anu diropéa praktik manufaktur pangsaéna di unit produksi sareng bidang prosés bisnis ti Jerman
  2. Ngartos kumaha kasalametan, kualitas, minuhan tatanan, struktur biaya, efektivitas tim, sareng kapamimpinan manufaktur kabéh dampak pangalaman palanggan.
  3. Ngromosikeun nol cacat dina produksi pikeun produktivitas pangluhurna kalayan biaya panghandapna
  4. Ngidentipikasi dimana solusi otomatisasi sareng robotika tiasa ningkatkeun sareng nguatkeun prestasi dinaaliran produk .
  5. Diajar sareng ngamajukeun sistem manajemén kualitas sareng ningkatkeun kamampuan pikeun ngarobih masalah anu aya hubunganana kualitas

  
Manfaat

  1. Ngagaduhan kasempetan anu muncul dina pabrik modern ti perusahaan Éropa
  2. Partisipasi Grup diskusi / rapat jaringan sareng Ahli téknis Jerman ngeunaan tren panganyarna dina Téknologi Manufaktur;
  3. Kieu inpormasi anu anyar pikeun mesin nyampur, ngeusian mesin sareng alat anu berhubungan

Waktos kirim: Jun-19-2020