wartos

Maxwell Industry ngahasilkeun alat perantara farmasi

Kedokteran mangrupikeun zat atanapi persiapan pencegahan, pangobatan atanapi diagnosis panyakit manusa sareng ingon sato. Dina sumber sumber, ubar tiasa kabagi kana ubar alami sareng sintétis. Kedokteran ogé tiasa nyegah panyakit, ngubaran panyakit, ngirangan nyeri, ningkatkeun kasihatan, ningkatkeun kamampuan awak pikeun ngalawan panyakit atanapi ngabantosan diagnosis panyakit.

Maxwell Industry nengetan kana panaliti sareng pamekaran kasalametan sareng séhat pikeun ubar panengah, nyayogikeun parabot terampil tinggi sareng jasa kontrak pikeun industri perantaraan ubar, produk saluyu sareng syarat GMP. Ragam kaasup sagala jinis ubar panengah sapertos aromatik

zhu5

Maxwell Industry ngagaduhan sajarah anu panjang pikeun ngahasilkeun alat perantara farmasi sareng parantos nyayogikeun peralatan sareng jasa kaserang pikeun seueur parabot anu terkenal sareng; perusahaan perusahaan perantara farmasi anu penting. Kami henteu ngan ukur pakakas manufaktur, tapi ogé nyayogikeun jasa kaluaran pabrik, desain rékayasa, perbaikan pabrik sareng ékspansi, konsultasi manajemén proyék, desain proyék jsb ..; 

Peralatan Utama sareng Fungsi Perkenalan:

Blender: Dipaké sacara lega pikeun nyampur bubuk sareng bubuk, bubuk dicampur sareng jumlah cair saeutik. Pikeun ngecas cair, Industri Maxwell parantos ngararancang metode nyemprot ukur tiasa ningkatkeun tingkatkeun campur kode sareng kasederhanaan Campur anu gaduh spésifikasi lengkep tina jinis laboratorium ka jinis produksi, jinis nangtung atanapi jinis horisontal pikeun pilihan anjeun. Anjeun tiasa milih mesin anu paling cocog numutkeun prosés produksi sareng sipat material (density, bolong, sareng sajabana). 

Alat anu ngabongkar sareng Babasan Dahareun: diwangun tina kantong alit sareng alat bag anu ngabongkar sareng éta tiasa dibagi janten semi-otomatis sareng jinis otomatis. 

Conveyor: ngandung pneumatic conveying (tekanan positip sareng tekanan négatip, fase padat, fase éncér) sareng conveyor mékanis (screw, ember, chain chain sareng beubeur). ; 

Mesin Kemasan: kalebet kantong klep sareng mesin pembungkus kantong kabuka. Dumasar kisaran anu dieusian, dibagi kana 5kg, dugi ka 50 kg sareng bungkus ton-bag. ; 

Nyukur Emulsifier:dispersi, homogen, emulsification, refinement aditif dahareun, numutkeun éta, bisa dibagi jadi dua jinis: jinis tumpak sareng jinis inline; numutkeun kana prosés produksi, tiasa kabagi kana émilator aliran gancang, Jinis-pemprotus jinis emulsifier, émosier geser tinggi, padu-cair campuran emulsifier, jsb; Rupa-rupa desain sapertos vakum sareng pemanasan sayogi nyumponan syarat prosés anu béda-béda. 

Powder and Liquid Delivery Systems: pneumatic conveying powder (pressure pressure, negative pressure, dense phase, éncér phase), mékanis conveyor (spiral, belts, ember, jeung sajabana); tekanan positip cair sareng tekanan négatip panyambung, ngompa. 

Bubuk, Sistem Panawaran Cair: kalebet "metode paningkatan", "metode panyebaran", "padika volume" sareng metode batching anu sanés. 


Waktos kirim: Jun-19-2020