wartos

Pigunan

Pewarnaan, dipaké pikeun warna serat atanapi bahan sanésna, dibagi janten dua rupa - pewarna alam sareng pewarna sintétis, kalebet pewarna réaktif, pewarna vat, pewarna walirang, pewarna phthalocyanine, pewarna oksidasi, pewarna kondensasi, nyebarkeun pewarna, dyes asam jsb.

Pigmén mangrupikeun bahan bubuk kalayan warna-warna sareng kapasitas panutup, anu teu tiasa leyur tapi digantung dina cai, gris, résin, pangleyur organik sareng sajabana. Pigmen dikelompokkeun dina pigmén anorganik sareng pigmén organik. Pigmén anorganik dibagi kana oksida, kromat, sulfat, silikat, borat, molibdate, fosfat, vanadat, sianat beusi, hidroksida, sulfida,

zhu4

Logam, sareng sajabana sareng pigmén organik dibagi kana pigmén tiasa, phthalocyanine pigmén, pigmén anthraquinone, pigmén indigo, pigmén Quinacridone, pigmén Poliklik sapertos oxazine-, Fang ménu pigmén jsb dumasar kana konstruksi kimiana.;

Industri nyayogikeun peralatan sareng jasa proyék anu matak kanggo perusahaan pewarna sareng perusahaan produksi pigmén.;

Kami nawiskeun sakumna tanaga kaluaran, layanan desain rékayasa, perbaikan pabrik, jasa ékspansi, jasa konsultasi manajemén proyék, jasa desain pikeun ngabéréskeun kasusah dina pewarna sareng produksi pigmén.

Peralatan Utama sareng Perkenalan Fungsi

Blender: Digunakeun pikeun nyampur bubuk sareng bubuk, bubuk dicampur sareng jumlah cair saeutik. Pikeun ngeusi cairan, Perindustrian parantos ngararancang metode nyemprot ukur ukur kanggo ningkatkeun kaégasan nyampur sareng kaasarnaan; Campuranana gaduh spésifikasi lengkep anu kalebet jinis laboratorium sareng alat produksi. Rupa-rupa bentuk, kalebet seueur produk hibrid sapertos adun nangtung sareng horizontal. Anjeun tiasa milih mesin anu paling cocog dumasar kana prosés produksi sareng sipat bahan.

Conveyor: Ngawengku pneumatic conveying (tekanan positif, tekanan négatip, fase padat sareng fase éncér) sareng mékanis mérek (screw, ember, ranté sareng beubeur)

Mesin sieving: kalebet tabung getaran rotasi, tabung aliran udara, rupa-rupa spésifikasi na sayogi.

Mesin Kemasan: kalebet kantong klep sareng mesin pembungkus kantong kabuka. Dumasar kisaran anu dieusian, dibagi kana 5kg, dugi ka 50 kg sareng bungkus ton-bag.

Disperser: Kanggo péparasi pre-nyebar Rupa-rupa jinis sareng spésifikasi pilihan kalebet Disperser nganggo scraper, Jenis Vacuum Disperser, Dual-shaft Disperser sareng Butterfly agitator, Tipe Platform Disperser jrrd aya pikeun nyumponan rupa-rupa panyebaran, nyampur syarat.

Emulsifier High-nyukur: dipaké pikeun nyebarkeun pigmén, homogenizing, emulsifying jeung pemurnian, dibagi kana jinis tumpak sareng jinis inline; emulifier jinis tumpak tiasa ngaropéa kana ketel anu dipasang jinis koordinat kalayan rupa-rupa agitator pikeun ngahontal hiji mesin sareng fungsi multi; pangemulér ogé tiasa dirarancang jinis vakum, sayogi pikeun pemanasan sareng seueur jinis sanés numutkeun sarat prosés ngahasilkeun.

Mill Basket: Seueur alat panggilingan baseuh, ngahijikeun sareng nyebarkeun dua prosés kana hiji mesin. Éta ngurangan prosés produksi sareng ogé tanpa pompa atanapi klep, ku kituna ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan limbah bahan. Salian ti éta, gampang pikeun ngabersihan, anu ngajantenkeun cocog pisan pikeun syarat produksi sababaraha jinis produk dina volume leutik .;

Mill Beads Mill: Mesin panggiling baseuh dianggo pikeun ngotorkeun pigmén kalayan syarat-syarat fineness ahir anu langkung luhur. Éta nganggo hasil penggiling anu alus teuing sareng efisiensi anu luhur. Ieu mangrupikeun mesin panggilingan anu seueur dianggo di pasar kalebet Disc Disc Horizontal Beads Mill sareng Mill-Mill Beads Mill Horseontal.

Sakabéh garis tiasa ngagabungkeun mesin tunggal atanapi garisan produksi otomatis nganggo téknologi produksi canggih kaasup sistem dahar bahan, sistem pangukur, sistem panyebaran sareng panggilingan, campur kode multi-fungsi sareng sistem tinting, sistem beberesih, sistem kontrol otomatis, sistem ngeusian otomatis jsb dumasar kana kategori pigmén sareng syarat produksi.


Waktos kirim: Jun-19-2020