wartos

Nyitak tinta kategori

Nyitak mangsi mangrupikeun bahan penting anu dianggo pikeun nyitak, sareng nampilkeun pola sareng téks dina substrat ku nyitak. Inci diwangun ku komponén utama sareng komponén bantu. Ngalangkungan campur sareng ngulang deui muter, éta bakal ngahasilkeun kalenturan. Éta kalebet pigmén, beungkeut, aditif sareng pangleyur sareng sajabana. Hal ieu umum dianggo pikeun sagala rupa jinis percetakan sapertos buku, koran, koper bungkus, bahan hiasan wangunan jsb

Nyitak tinta kategori

Numutkeun kana piring jinis pelat, utamina tiasa dibagi kana tinta flexographic, tinta offset, tinta gravure, tinta percetakan layar jsb.

zhu2

Numutkeun pangleyur anu dipaké, éta tiasa dibagi kana mangsi dumasar cai, tinta curing UV, tinta UV dumasar cai

Industri panjang gaduh sajarah nyayogikeun alat tinta percetakan, sareng parantos nyayogikeun alat sareng proyék turnkey pikeun sajumlah perusahaan tinta percetakan terkenal. Kami gaduh pangalaman anu beunghar dina produksi palapis sareng nguasaan téknologi bubuk sareng sistem dahar otomatis cair, sistem warna témpél warna, sistem pengeusian otomatis sareng sistem kontrol otomatis, sareng sistem produksi anu henteu teratur dilaksanakeun. Dina waktos anu sami, urang ogé parantos damel terobosan anu luar biasa dina widang penggiling. Nepi ka ayeuna kami parantos ngembangkeun seueur mesin penggiling anyar anu sacara signifikan ningkatkeun fineness sareng efisiensi. Kami nyayogikeun sanés ngan ukur alat, tapi ogé sadayana pangiriman pabrik, jasa desain rékayasa, perbaikan pabrik, pangembangan produksi, jasa konsultasi manajemén proyék, jasa desain skéma pikeun méréskeun kasusah dina nyitak produksi tinta sacara lengkep.

Peralatan Utama sareng Perkenalan Fungsi

Disperser: Kanggo inks pre-dispersing, rupa-rupa jinis sareng spésifikasi opsional. Kalayan spésifikasi pinuh ti lab ka produksi. Tukang penyebaran témbok témbok, jinis vakum kasebar, jenis kukupu dua batang poros, jinis platform bubar saterasna sayogi nyumponan rupa-rupa sarat.

Pabrik bakul: Alat panci mangsi, ngahijikeun sareng nyebarkeun dua prosés kana hiji mesin. Éta ngurangan prosés produksi sareng ogé tanpa pompa atanapi klep, ku kituna ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan limbah bahan. Salian ti éta, gampang pikeun ngabersihan, anu matak cocog pikeun syarat produksi tina sababaraha jinis produk dina volume leutik. 

Mill Beads Mill: Mesin panggiling baseuh dianggo pikeun bahan penggiling kalayan syarat fineness ahir anu langkung luhur. Éta nganggo hasil penggiling anu alus teuing sareng efisiensi anu luhur. Ieu mangrupikeun mesin panggilingan anu seueur dianggo di pasar kalebet Disc Disc Horizontal Beads Mill sareng Mill-Mill Beads Mill Horseontal.

Pabrik ngagiling Tri-roller: Khusus pikeun ngagiling inks kalayan kalenturan anu ageung. Éta bisa dibagi kana jenis umum sareng jinis hidrolik. Alat anu cocog pikeun inks grinding. .

Nyitak Tinta Campur: Dumasar kana prosés sareng bahan bahan tinta (kalenturan, kapadetan, sareng anu sanésna), aya sababaraha jinis spésifikasi tina panyampur téh opsional, kalebet vakum, ngabeledug-buktina, hiji aci, dua batang sareng tilu aci. , sareng mixer planét pikeun tinta kalenturan anu luhur

Dumasar kana prosés sareng bahan bahan (kalenturan, kapadetan, sareng sajabana), Campur sareng sagala rupa jinis na spésifikasi aya opsional, kalebet jinis vakum, jenis jeblugan, hiji jinis aci, jinis aci dual, tilu jinis aci sareng mixer planét luhur -kabahan inks jsb.

Mesin Pangeusian Tinta: Spésifikasi kemasan kisaran ti 0.5 Kg dugi ka 20 Kg, cocog pikeun ngeusian palastik sareng logam, kalebet semi otomatis sareng jinis otomatis. Éta ogé tiasa ngaropéa.

Garis Produksi Tinta: Sakabéh garis tiasa ngagabungkeun sadaya mesin tunggal atanapi garis produk otomatis nganggo téknologi produksi canggih kaasup sistem dahar bahan, sistem ukur, manik horisontal sistem grinding tri-roll, sistem percampuran multi-fungsi, sistem kontrol otomatis , sistem ngeusian otomatis jsb. Sadaya sistem garis tiasa disaluyukeun dumasar kana kategori mangsi sareng syarat produksi.

Powder and Liquid Delivery Systems: pneumatic conveying powder (pressure pressure, negative pressure, dense phase, éncér phase), mékanis conveyor (spiral, belts, ember, jeung sajabana); tekanan positip cair sareng tekanan négatip panyambung, ngompa.

Bubuk, Sistem Panawaran Cair: kalebet "metode paningkatan", "metode panyebaran", "padika volume" sareng metode batching anu sanés.


Waktos kirim: Jun-19-2020