produk

Campuran Campuran Campuran Campuran Bahan Kimia Kimia

Katerangan Singkat:

Mesin campuran jinis V ieu, utamina dianggo nyampur 2 atanapi langkung ti 2 jinis bubuk garing atanapi granule, atanapi ku asor alit pikeun industri farmasi, kimia atanapi tuangeun.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Mesin campuran jinis V ieu, utamina dianggo nyampur 2 atanapi langkung ti 2 jinis bubuk garing atanapi granule, atanapi ku asor alit pikeun industri farmasi, kimia atanapi tuangeun. 

    Diulas ku: 

    1. Ngaluskeun jero sareng luar. 

    2. euweuh poék paéh, nyumponan standar. 

    3. struktur sederhana, operasi sareng pangropéa gampang. 

    4. efisiensi nyampur luhur, aplikasi lebar

    5. gampang dimuat sareng ngaleupaskeun. 

    6. Fungsi nyampur kapaksa tiasa diatur dumasar kana demandemet palanggan. 

    Data Téknis:

    Model

    V-0,02

    V-0,05

    V-0,18

    V-0,3

    V-0,5

    V-1

    V-1,5

    V-2

    V-2,5

    V-3

    Kamampuhan Produksi (kg / waktos)

    8

    20

    72

    120

    200

    400

    600

    800

    1000

    1200

    Waktos Pergaulan (min)

    4-8

    4-8

    4-8

    6-10

    6-10

    6-10

    6-16

    6-10

    6-10

    8-12

    Jumlah Bundar

    (kubik meter)

    0,02

    0,05

    0,18

    0,3

    0,5

    1.0

    1,5

    2.0

    2,5

    3.0

    Kacepetan Stiring (r / mnt)

    12

    12

    12

    12

    12

    12

    12

    12

    12

    10

    Kakuatan Motor (KW)

    0,37

    0,75

    1.1

    1,5

    2.2

    4

    4

    5

    7.5

    7.5

    Jangkungna Puteran (mm)

    1200

    150

    1800

    2200

    2400

    2840

    3010

    3240

    3680

    3700

    Beurat (kg)

    70

    120

    280

    320

    550

    950

    1020

    1600

    2040

    2300

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HUBUNGAN