produk

Mesin ngeusian bubuk

Katerangan Singkat:

Dilarapkeun kana sagala jinis bubuk sareng bahan campuran sapertos bubuk campuran, sapertos: pupuk, aditif, tipung, bubuk susu, bubuk kopi, bubuk cuci, inuman padu, gula, monosodium glutamat, perasa (sapertos lada seger), alami rasa, énzim, bubuk eupan (bubuk, bubuk superfine), nyampur bahan bubuk-kuantitatif sapertos keusikan bahan.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Dilarapkeun kana sagala jinis bubuk sareng bahan campuran sapertos bubuk campuran, sapertos: pupuk, aditif, tipung, bubuk susu, bubuk kopi, bubuk cuci, inuman padu, gula, monosodium glutamat, perasa (sapertos lada seger), alami rasa, énzim, bubuk eupan (bubuk, bubuk superfine), nyampur bahan bubuk-kuantitatif sapertos keusikan bahan.

    Fitur:

    Cocog kanggo sadaya jinis botol, kaléng, kantong bungkus wadah kuantitatif anu henteu diwatesi.

    Motor ngeusian motor servo.

    Motor motor anu diimpor ti Taiwan, motor gratis.

    Bahan induksi sensor fotoelektrik pikeun ngeusian bahan induksi, tiasa ogé sinyal switch kaki pilihan.

    Nilai eupan balik bisa disaluyukeun, pikeun nyumponan rupa-rupa katepatan anu diperyogikeun.

    Laju motor ngeusian tiasa disaluyukeun, kanggo nyayogikeun sarat tina sababaraha bahan.

    Sadaya baja stainless, cocog sareng feeder ngamungkinkeun kontrol tingkat bahan otomatis.

    Fungsi:

    Koréksi otomatis

    Beurat-édar kasabaran kaluar

    Produk produk

    Merek:  

      Maxwell

    Produsén:  

    Wuxi Maxwell Téhnologi Automation Co., Ltd

    Range Pangukuran:   

      1-5000g (Butuh béda-béda sérter sareng Sadérék Seru Ager)

    Métode Pangukuran:  

       Ager

    Dihukum Kasalahan:   

      ≤ 1%

    Keusian Kacepetan:   

      70 ngeusi / mnt

    Bahan Hubungan:   

      Dahareun Kelas SUS304 Stainless Steel

    Hopper diawaskeun:   

      Goréng

    Hopper Gampang Bersih:   

      Goréng

    Kontrol ngeusian:   

      Timer dumasar / Sensor dumasar

    Dimensi:   

      690 × 600 × 1900mm

    Kakuatan:   

      AC Tilu-Fase 380V 50Hz 1.5Kw

    Kamampuhan Hopper:   

      50 L

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HUBUNGAN