produk

Semi-Otomatis Botol Mesin Label Otomatis

Katerangan Singkat:

Mesin ngadamel panon listrik pintar anu luhur digabungkeun sareng PLC anu ngatur pisan dipercaya labél divisi ka seueur sareng panyiri. Ku stiker pelekat adsorbing kana sirah labél ku tekanan hawa, labélna tiasa kalaksanakeun.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Modél : MT-50

    11

    Prinsip A.Working

    Mesin ngadamel panon listrik pintar anu luhur digabungkeun sareng PLC anu ngatur pisan dipercaya labél divisi ka seueur sareng panyiri. Ku stiker pelekat adsorbing kana sirah labél ku tekanan hawa, labélna tiasa kalaksanakeun.

    B.Kabahan produk

    1Éfisién dugi ka 50 kali / menit.

    2Labeling botol laras, panéci béda-béda sateuacan sareng saatos pangabutuh panyiri kerja.

    3Pangaruh anu alus tiasa dikirimkeun pikeun labél anu teu aya kedutan sareng teu aya gelembung

    4Pilih merek PLC sareng sensor komponén éléktronik jsb, kinerja stabil pisan.

    5Desain modular, pangropéa parawatan sareng biaya perbaikan .. 

    Parameter C.Teknik

    1efisiensi:50pcs / mnt nurutkeun ukuran sadayana labél

    2precision:± 1mm

    3Botol anu tiasa dianggo diaméter:Φ10-130mm

    4labél gulung:diaméter éksternal diaméter 300mm:75mm

    5Ukuran ukuran:lebar 8-150mm panjang 15-210mm

    6Sasayogian tanaga:220 V, 50HZ 120W

    7Ukuran mesin:650L× 450W× 450Hmm

    8Beuratna mesin:20kg  

    Urutan D.operasi

    1Mimiti pasang 2 irisan dulang gelas organik, masing-masing dina dua blok pamasangan tetep, sareng anjeun bakal nyandak slot heula set sénsor batang blok batang, tarik héjo o-ring kana blok dibereskeun, teras fix blok kalayan screws.

    2Pamasangan labél: labél panél gulung, nyaéta arah dina arah jam sapanjang labél, teras pasang label dina dulang pikeun ngalaksanakeun jéntré sareng skru konci.

    3Label labél sapertos grafik demostrasi di handap, macét ngurilingan sirah label standar, alat dasar clamping baku standar sareng labél kaluar, clamp dét silinder DaoBiao, upami henteu mesin bakal dianggo. Saatos ngintunkeun sadayana labél ka jero bunderan batin, saluyukeun unggal bunderan posisi dina daptar pituduh pilem anu leres, pikeun mastikeun posisi petunjuk anu pasti aya tag. 

    22

     

    Diagram mesin & Labél méja manjang

    1 posisi panangan 2 posisi gulungan
    3 piring pelat 4 botol tekanan panangan
    5 karét roller 6 kasaimbangan labél roller karét
    7 panon gaib 8 ngamimitian switch
    9 labél 10 blok dibereskeun
    11 baki gelas organik 12 baki pangsi
    13 Motor mimiti kapasitansi 14 amplifier
    15 Kabel daya 16 Punten
    17 Kakuatan saklar 18 sinyal labél - Reset switch
    19 Relay 20 generator sinyal labél
    21 Kakuatan trafo 22 alat ngepit kertas sampah
    23 sampah panampi 24 motor ngerem
    25 pituduh clamping label roda 26 sketor nyaluyukeun feed kertas
    27 pituduh kabayang 28  
    33

    4Pasokan listrik dipasang dina sumber kakuatan tunggal (butuh sambungan taneuh anu hadé). 

    5Saklar parantos listriked on, ngaluyukeun mata gaib:

    Tag sihir panon nyaéta ku amplifier sareng U serat-optik kahiji dua bagianSalaku ditémbongkeun dina Gambar:

    44

    Mimiti bakal U serat-optik garis sirah kasepatan serat nyelapkeun serat sok 2 sentimeter, Teras konciBakal dikonpoper dialihkeun ka posisi anu panghandapna, Tag anu ngalangkungan serat ngawangun u-slot, Dua potongan labél dina serat serat antara sela, Teras tibalik arah pengatur, Ngeureunkeun lalaunan ti rendah dugi ka luhur, dugi ka lampu sajauh ieu

    Balikan-mundur tarik Labél, Labél nalika dina serat serat optikindikator pareumKitu deui, éta sinyal stabil-tuning stabil. Léngkah-léngkah ieu réngsé, parantos suksés komisi yén labél panon sulap. Umum sateuacan aranjeunna diuji.

    a position posisi Sihir:Posisi panon magis aya hubunganana sareng posisi dieureunkeun labél, janten tetep pikeun ngaluyukeun posisi na. Béda ukuran labél anu diperyogikeun béda-béda ogé, Soca gaib upami jabatanna teuing, Bakal muncul labél panjang teuing, Cukang sirah labél teu tiasa labél adsorption. Posisi panon gaib parantos ngandelkeun payun, Bakal katingalina tag anu pondok teuing, Ngabudangkeun tag teu gaduh labél.

    label stopped labél lirén:Naha tanda indéks dina labél jajan di luar piring StripperKu panon sulap pikeun dikendali. Pelarasan umum pikeun labél mastaka sirah ku tag anu hungkul.

    6Saluyukeun posisi panangan posisi:Posisi botol dina rak diposisikan pikeun maén dina roller karét tiasa muterkeun peran, Gumantung kana diaméter botol, nyaluyukeun pikeun lokasi botol.

    7Tekan botol tekanan panangan, Pencet pikeun ngamimitian pindah kana damel. Tekanan dina panangan botol tekanan botol botol karet kamét karét badé muterkeun samingguSabot puteran labél botol anu dipasahkeun dina botol awak.

    8Upami jurang antara dua labél dina posisi panon sihir liren, punten klik tautan reset, label pamindhahan, lirén di tengah posisi labél, supados mastikeun tag sinyal normal.

    Ngungkulan

    1. Laku lampah anu teu normal:Cék posisi labél ieu normalMékanisme pangiriman gaduh labél atanapi badan asing anu macét.

    2. Labél sirah henteu murag atanapi naék:Parios naha sumber daya normal sareng stabil.

    3. Labél dipasahkeun:Parios naha sumber hawa normal sareng stabil.

    4. Labél digulung:Parios naha tabung niup leres diposisikan. 

    5. Penerima kertas sampah henteu narik:Parios naha mémbran tegangan kaayaan teuing ketang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    PRODUK HUBUNGAN