produk

SXJ Campur Planét Vakum Siri

Katerangan Singkat:

Mesin ieu khusus kanggo nyampur bahan viskositas anu luhur.

Ieu mangrupikeun pangadun vakum anu luhur sareng sadayana-tujuan sareng panyebaran & campur. Hal ieu ditetepkeun pikeun industri anu prosés produksi ngalibetkeun ngagabungkeun dua atanapi langkung cair, padet sareng cair, padet dina cair, salep pikeun salep, bubuk pikeun salep.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk

    Mesin ieu khusus kanggo nyampur bahan viskositas anu luhur.

    Ieu mangrupikeun pangadun vakum anu luhur sareng sadayana-tujuan sareng panyebaran & campur. Hal ieu ditetepkeun pikeun industri anu prosés produksi ngalibetkeun ngagabungkeun dua atanapi langkung cair, padet sareng cair, padet dina cair, salep pikeun salep, bubuk pikeun salep.

    Sorotan desain

    Pergaulan sareng tank alat-alatna didamel tina stainless steel anu ngajantenkeun alat-alat ieu bersih sareng tiasa dianggo dina sadaya industri.
    Campur séri ieu kalebet dua kelompok utama: Model laboratorium (ti 2L dugi ka 15L), sareng modél industri (tina 50L dugi 1500L).

    Fitur khusus pangadun planét nyaéta kombinasi 3 gerakan anu béda sareng serentak:
    1. Gerak puteran pulas tina sumbu sorangan.
    2. Huntu-raga disk anu ngagésérkeun gerak gancang.
    3. Sakabéh alat nyampur ogé nuturkeun gerak révolusi lengkep dina témbok tank.
    4. Éta tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa viskositas tinggi sareng nyampur & kneading.

    图片10

    Katerangan fungsi

    Vakum, mixer sabeulah, puteran, révolusi, panyebaran laju gancang, fungsi pemanasan, scraper,

    1111
    1212
    1717
    1313
    1414
    1515
    1616

    Panerapan

    1. Énergi: sagala jinis témpél batré, témpél bahan (batré litium, batré kromium nikel, batré hidrida logam nikel, sél suluh, batré listrik, sareng sajabana);

    2.alat éléktronik, témpél pésér, slurry keramik, bahan magnét, tinta gél silika, napel éléktronik, plastik PVC, lem pot éléktronik, lebur panas ngalelep, sagala rupa bubuk logam mulia, buburan;

    3.bahan kimia: Rupa-rupa sealant, napel, silikon sealant, sealant polysulfide, struktur sénsor kaca insulasi, sealant waterproof, sealant, napel anaérob, lem batu, kapang plastik, jsb.), Résin sintétis, karét, tinta percetakan, dempul, abrasives ( krim), produk lilin, karét sintétis, résin sintétik, sagala rupa bahan bubuk, pigmén keramik;

    4.farmasi: sagala jinis salep lemes, gél polimér (pasang médis, dingin, pasang gancang antifebrile murangkalih), tongkat és, panon, huntu;

    5.kosmétik, produk kimia sapopoé: krim, lipstik, losyen, gél, topéng pameunteu, maskara, pondasi, ngagosok kuku, odol, sabun.

    6.kadaharan: sagala jinis tempel, témpél nyampur, bumbu, jam, sirop coklat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami