produk

Tube Isi Eusi Sareng Mesin

Katerangan Singkat:

Kanggo tabung plastik sareng tabung laminated sareng ngeusian krim, salep, lotion sampo, tuangeun, sareng produk anu sami…


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Anggo kisaran: 

    Kanggo tabung plastik sareng tabung beraminasi   ngeusian krim, salep, lotion sampo, tuangeun, sareng produk anu sami ...

    Parameter teknis:

    Tegangan: 220V 50Hz / 110V, 60HZ

    Keusikan Kamampuh: 20-30 (sareng / mnt)

    Diameterna Tube: 10-50mm

    Panjangna gentong: 20-260mm

    Kasalahan kuantitas: <2%

    nyertakeun laju mumpuni: 98%

    Beurat: 300kg

    Udara dikomprés: pressure0.6-0.8 (Mpa)

    Konsumén Udara: <30 (dm3 / mnt)

    Kacepetan Keusian: 50ml, 100ml, 200ml

    Ukuran: 1230mm * 700mm * 1400mm

    Goréng: 

    Sistem Pemanasan Pot, Ngalawan Kepala-Jalan-Ngeusian Kepala.

    Fitur: 

    Tabung tabung sareng kedap tailmachine didamel tina stainless steel. 

    Prosesna dikawasa kancing. Sanggeus manual-tube-dahar, 8 tabung-posisi muterkeun 

    terus-terusan pikeun ngeusian kuantitas, otomatis dipotong, pemanasan sealing sareng tabung ejecting. The 

    sakabeh proses dikandung pneumatic. Gampang pikeun ngaluyukeun kuantitas ngeusian sareng laju. 

    Mesin ieu cocog pikeun sababaraha ukuran tabung plastik pikeun ngeusian, nutup, sareng tanggal cét.

     Éta anu ditampilkeun kalayan pagelaran. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami